σπίτι βίντεο Λίστα αναπαραγωγής Περίπου εμείς Επίσημος Ιστός
Greek

Fujian Depco Power Generation Co., Ltd.

Ποιότητα Σύνολο γεννητριών diesel της Cummins, Σύνολο γεννητριών diesel Perkins κατασκευαστής από την Κίνα

ποιοτικός προμηθευτής Κύρια προϊόντα
loading

Βίντεο εισαγωγής επιχείρησης ενέργειας Depco

April 21, 2023
Η Co. ηλεκτρικής παραγωγής Fujian DEPCO, ΕΠΕ είναι κατασκευαστής των γεννητριών diesel και των πύργων φωτισμού που βασίζονται στην Κίνα. Ιδρυμένη το 2009, η επιχείρησή μας διοργανώνει ένα εργαστήριο τετραγωνικών μέτρων 35.000 και μια ετήσια ικανότητα παραγωγής 9,600-10500 μονάδων. Τα ακριβή μέτρα ποιοτικού ελέγχου μας εξασφαλίζουν ότι κάθε προϊόν που αφήνει το εργοστάσιό μας συναντά τα υψηλά πρότυπα μας.

Έχουμε μια ομάδα των ειδικευμένων μηχανικών και των τεχνικών που καινοτομούν συνεχώς και βελτιώνουν τα προϊόντα μας για να ικανοποιήσουν τις μεταβαλλόμενες ανάγκες της αγοράς. Η σειρά μας περιλαμβάνει τις γεννήτριες diesel και τους πύργους φωτισμού για τις διάφορες βιομηχανίες όπως η κατασκευή, η μεταλλεία, η γεωργία, και οι τηλεπικοινωνίες.

Στη Co. ηλεκτρικής παραγωγής Fujian DEPCO, ΕΠΕ, αφιερωνόμαστε στην παροχή των πελατών μας την άριστη υπηρεσία και υποστήριξη, από την επιλογή προϊόντων στην υπηρεσία και τη συντήρηση μεταπωλήσεων. Ο στόχος μας πρόκειται να είσαι εμπιστευμένος συνεργάτης για τους πελάτες μας, που παρέχουν τις αξιόπιστες και αποδοτικές λύσεις δύναμης για να τους βοηθήσει να επιτύχουν τους στόχους τους.